Skupinová nabídka
PROVOZNÍ DOBA A KAPACITY
Otevírací doba:
pondělí – neděle 15:00 – 23:00
Kapacita:
Restaurace se rozkládá ve 3 podlažích. Pro uzavřené společnosti je prioritně určena 2 patro – Klášterní šenk. Ale je samozřejmě možné si pronajmout i kterýkoliv jiný prostor.
Přízemí – pivovarský šenk – kapacita 50 míst (koktejl 60 míst)
1. patro – staroměstský šenk – kapacita 50 míst (koktejl 60 míst)
2. patro – klášterní šenk – kapacita 40 míst (koktejl 50 míst)
PLATEBNÍ PODMÍNKY A MOŽNOSTI EXKLUZIVITY
Pro skupiny nad 15 osob požadujeme buď před-platbu, závaznou objednávku nebo garanci v podobě kreditní karty. Rezervace se provádí prostřednictvím vyplněného formuláře.
Platit je možné všemi běžnými prostředky. Na místě hotově nebo kreditní kartou. Akceptujeme tyto karty: VISA, VISA Electron, EC/MC, Maestro, JCB, Dinners.
Samozřejmě je zde i možnost provést úhradu převodem na účet. V tomto případě požadujeme písemnou objednávku.
Pokud máte zájem o privátní pronájem prostoru, jsou podmínky následující:
(zahrnuje veškerou konzumaci jídel a nápojů v restauraci)
Standardní ceny pronájmu:
Pivovarský šenk – minimální konzumace ve výši 70.000,- CZK
Staroměstský šenk – minimální konzumace ve výši 60.000,- CZK
Klášterní šenk – minimální konzumace ve výši 35.000,- CZK
Při exkluzivním pronájmu všech pater je minimální konzumace ve výši 120.000,- CZK
Dle bližších specifikací a upřesnění požadavků klienta je možná dohoda ceny pronájmu a upřesnění doprovodného kulturního programu akce s degustační prohlídkou pivovaru
Pro skupiny od 10 osob a při platbě na Fakturu účtujeme 7% service charge.
SKUPINOVÉ MENU
Předkrmy
Marinované plátky červené řepy se šlehaným kozím sýrem, přelité hruškovo-ořechovým dresinkem
Jemná paštika z kachních jater s mandlemi a ostružinovou omáčkou
Grilované klobásky „Merguez“ a „Chipolata“ podávané s křenem a hrubozrnnou hořčicí
Grilovaný sýr s bylinkovým pestem a pečenými paprikami
Polévky
Silný slepičí vývar s nudlemi, masem a zeleninou
Bramborová polévka
Hlavní jídla
Pikantní hovězí guláš s jemným žemlovým knedlíkem
Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Kančí pečeně se šípkovou omáčkou a jemným žemlovým knedlíkem
Grilovaný kuřecí „supreme“ s bylinkami a pečenou kořenovou zeleninou
Cous-cous grilovanou zeleninou a kozím sýrem
Dezerty
Domácí jablečný závin s ořechy a rozinkami
Čokoládový koláč s višňovou omáčkou
2 chodové menu 350,- CZK/osoba
3 chodové menu 490,- CZK/osoba
RAUTOVÁ NABÍDKA
Po individuální dohodě, Vám rádi zašleme naší rautovou nabídku. Minimální počet pro uskutečnění rautu v naší restauraci je 25 osob. Cena za raut je od 650 Kč / osoba.
KONTAKTY
Restaurant Manager: Petr Bláha
+420 722923576
Petr.blaha@u3r.cz
Rezervační supervizor: Blanka Havlíčková
rezervace@u3r.cz
Šéfkuchař: Martin Procházka
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Tel: + 420 601 588 281
www.u3r.cz
FAKTURAČNÍ ADRESA
Energocapital – Praga, s. r. o.
Husova 10/232
110 00 Praha 1
IČO 28244061
DIČ CZ 28244061
Banka:
CZK 218136664/0300